Elérhetőség & Csalók jelentése

csalasfelderito@gmail.com          GooglePlus-512-Red.png

Együttműködő partnereink & Forrás

Együttműködő partnerünk:

Svindlerek Listája (Facebook)

Forrásként használt oldalak:

Jogiforum.hu | Internetes csalás téma

Átverések.info

Feedek

Ezentúl itt, ilyen formában nem leszünk elérhetőek

2013.06.22. 10:02 Poirot Hercule

Sajnos elég sok oldalú a probléma, ami gátat szabott a működésnek. Egyrészről ugye a jogszabályok, amelyek mindenkit köteleznek a jó magaviseletre, a csalóktól eltekintve természetesen.

Másrészről az időhiány, azért volt forgalom, partneroldalunkkal is próbáltunk adatot cserélni a működés során, non-profit oldalként működtünk, persze ez nem volt demotiváló számunkra. De ettől még több szabadidőnk nem lett.

Szeretnénk megköszönni azoknak, akik valamilyen módon hozzájárultak oldalunk sikertörténetéhez, a blog indulása óta 21875 oldalletöltés történt, ami nem kevés. Reméljük, hogy sikerült pár embert eltántorítani a vásárlástól posztajink segítségével. Legújabb mottónkkal búcsúznánk: "Utazz, ne utalj!" Rövid és egyszerű, talán kicsit gagyi, de a lényeget mindenképpen megfogalmazza. Mindenkit óvaintünk az olyan internetes vásárálásoktól, ahol magánszemélynek kell utalni. Sőt, mostanában probléma akadt a webshopokkal, a vaterával is. A 21. század maga alatt vágta a fejszét... Most itt tartunk.

Természetesen amennyiben minden tanács ellenére előre utalnátok, vagy utalás után meg akartok bizonyosodni, hogy átvertek titeket, úgy írjatok az elérhetőségeink valamelyikére, igyekszünk majd a legrövidebb időn belül válaszolni.

Minden jót kívánunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://netescsalas.blog.hu/api/trackback/id/tr195373134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása